pikehookers

Bilder från prisutdelningen!

Kategori: Galleri

Priser

Blekingegäddfestival slut!

Kategori:

Andra dagen är slut och resultat för dagen blev 19 gäddor med en top på 88cm svår fiskat då det var 14m/s... Men vi i teamet är riktigt nöjda med helgen ett kul fiske med mycket fisk och även lite storlek, 100, 88,83,80 cm sammanlagt 43 gäddor efter båda dagarna. Efter lördagens dag där så hade vi gäddan på 100cm (trodde den var 99 men visade sig vara 100cm) så var det en fisk på 109cm i top och vi visste att vi hade en nionde plats än så länge. Idag siktade vi på att få en länge gädda, hade kontakt med finare på morgonen som bara följde med in till båten och lulle lurade en på 88 cm men inget större idag så vi hade 100 som längst men inget var säkert då det var 497 andra ute på sjön idag med, under prisutdelningen stog vi spänt och väntade på resultaten det var priser upp till 18nde plats, så det verkade bra. 18 platsen var en 97 cm gädda och oj tänkte vi det var långt, men visade sig vara en del gäddor på 97,98,99 cm vi/pontus slutade på en 10plats! Och vinsten var en vinkylväska, hoddtröja från svartzonker, fiskelina fireline, en rulle ambassadeur rocket 5501cs pro rocket, och ett bft bandit spö 7,3" 180gr. En helt okej tiondeplats får vi lov att säga! Kollade upp lite kostnad på spö och rulle 1900 för båda så blir +4000 kr
Redigt kul helg med grabbarna!! Tack för oss!

Blekinge gäddfestival dag 1

Kategori:

Första dagen avklarad och den har gått bra tycker vi i teamet, mycket blåst 12m/s en och annan regnskur men dagen slutade med 24 gäddor och den längsta på 99 cm så ligger bra till men imorgon ska vi få upp dem vi hade kontakt med idag! Grövre pikes!

Nu blir det lira lite kort och dricka lite wirre och bärs// från oss i team pikehookers!

Blekingegäddfestival!

Kategori:

Nu är allt fixat och klart och vi ligger i vår stuga och laddar inför fiskedagen imorgon. Har idag varit på besök på kamms fiskebutik i Karlskrona och där träffade mannen, myten, legenden, inom gäddfisket, allas, vår stora favorit inom gäddfisket, han är mest känd för sin film fiskefeber (måste ses), Stefan "trumman" trumstedt!! Sedan har vi suttit i stugan och kollat ut fiskeplatser inför morgon dagen, smörjt rullarna och även lagt i båten redan så det bara är att hoppa i och köra imon! Idag fick även lulle och jag våra efterlängtade byxor som Victor har suttit ett tag på;) riktigt sköna byxor rekommenderas starkt för dom som är ute i regn och rusk! Kommer med uppdatering imorgon!
Tack och hej!! / laddade killar!!

Uppladdning inför Blekinge gäddfestival 2012!

Kategori:

Varit ute i helgen och testat gäddfisket och övat mothugg inför helgens tävling i Blekinge! Var ute i fredags och i söndags och vi drog sammanlagt över 50 gäddor under dessa dagarna!

Här är lite godis i från helgen:

Planering!

Kategori:

Inte allt för mycket gäddfiske på sista tiden, men nu planerar vi 2 pass te helgen, ska bli gutt! Vi kände att vi måste ha det innan kommande tävlingar . Kommer med resultatet under helgen ;)
bjuder på denna bild eftersom det varit mycket abborre fiske med mycket borre
// Barkrot

Abborre fiske

Kategori:

Var ut en sväng igår och testade på lite abborrfiske och det visade sig vara rätt förutsättningar så efter kvällens pass slutade det på 21 abborrar och 2 gäddor, största borren på ca 1 kilot och gäddan på ca 4 kilo!


/lulle


Insjöfiske i samma sjö som sist!

Kategori:

Fisket började segt, vi hade molnigt hela dagen med mycket regn på morgonen. Men taktiken var att trolla som uppenbarligen funkar bäst i denna sjö. Första fisken hugger efter en 10 minuters trolling tror det är en liten gädda men när den kommer upp till båten ser vi att det är en schysst borre på 1.1 kg! Vi provade fiska gädda med spinnerbait och det visar sig vara redigt effektivt så får köpa in ett par sådana! Dagen slutade med 11 abborrar och 24 gäddor helt okej!

Jakten under ytan fortsätter! // barkis