pikehookers

Aug. 18, 2013

Kategori: Allmänt

På plats!

Kategori: Allmänt

Nu är kastdäcket på plats! Och är till 100% nöjd!! Ska försöka göra lite små grejer som håv hållare så man har den på plats och ska va lätt att ha till hands! Även någon plats för beten man använt att hänga någonstans och sen lätt spolla av! Funderar på en hink från Abu är det något att rekommendera?
Har även fått en rolig nyhet idag! Att jag ska provfiska ett bete åt en tillverkare som gör sina egna beten, blir när han gjort klart detta bete och man bestämt en färg på det! Suger lite på den karamellen och så får ni se i framtiden vem och vad de är för bete ;)

Skitfiske på er! // Pontus

Båtbygge!

Kategori: Allmänt

Nu är det igång båtbygget , bygger nytt kastdäck på båten och ska göra lite luckor och andra finesser på båten! Bilder på det kommer inom kort.

// Pontus

Gösfiske!!

Kategori: Allmänt

Tjena , ett tag sen vi uppdaterade , men blir inte så mycket fiske så här på sommaren, men vi försöker att hinna med så gott de går! Jaja i helgen som vart så körde vi faktiskt lite gös fiske som vi provat på ett par gånger innan men utan resultat. Men denna gången var det annorlunda då lulle och jag (Pontus) var i kosta i fredags och kikade på vertikal grejer, och oj vad saker man skulle ha.. Blev 2 spön, en rulle, och några jiggar med tillbehör. Mycket roliga saker. Och i söndags så körde vi göspasset, vi körde även efter lite gädda och abborre eftersom gösarna lyste med sin frånvaro , men framåt kvällskvisten så bestämde vi oss för att köra gös igen och vi körde ett par drifter på ett ställe där Vi hade bra djup , och de gav utdelning slutade med 4gösar och några bommade. Redigt roligt att kampas med gös på dom nya vertikal grejerna faktiskt! Köpte det på Jaktia i kosta av en kille som Heter Jakob redigt go kille och kan verkligen sin grej inom vertikal!

Simma lugnt där ute! //Pontus