pikehookers

Nya grejer att prova!

Kategori: Allmänt

Köpt på sig lite nya beten att prova imon , var även inne på atoutdoor här i Kalmar och köpte krokar och ringar till betena , var inne på Baltic i hamnen och beställde mig en flytväst som jag var och hämtade idag är viktigt nu när det är så kallt i vattnet och halt i båten, man kan aldrig vara för säker. Känns som ett väldigt bra köp eftersom man varit nära att trilla i ett par gånger. Rekommenderar alla gäddfiskare som är ute nu i det kalla väder och vatten att ha någon sort av flytväst på sig!

Jakten under ytan fortsätter// Pontus

7 hellhounds och en wolftail och så en flytväst från Baltic Kalmar 790 kr

Tjurigt!

Kategori: Allmänt

Seg dag te en början idag helt spegelblankt vatten när vi kom ut och var så ett bra tag fram till 12 tiden, men vi körde på och hittade en del mindre pikes, sedan kom det in mer och mer vind och vi hittade redigt go vik där det stog gädda mycket men smått, Victor hade en grov virvel men var framme och vände intill båten såg även att den var av grövre kaliber! Dagen slutade på 11 gäddor längsta på 70 cm och för mö bommar! Jaja bara att nötta på till isen lägger sig! Måste säga att hellhound är ett grymt bete! Rekommenderas starkt!

Jakten under ytan fortsätter! // Pontus

På att igen!

Kategori: Allmänt

Jaha då gör vi ett nytt försök idag i hopp om att hitta grov pike! Idag kör vi hemma vatten, gick bra sist vi provade!
Hörs!

Simma lugnt // Barkis!

Tävlings resultat!

Kategori: Allmänt

Här kommer ett tävlings resultat, för våran del var det svår fiskat, helt nytt ställe, Inge vidare vind, och solsken vid 12 tiden, men vi lurade upp 2 gäddor i båten två små , den längsta på 78 cm. Vinnar gäddorna var på 90 cm delad pott för dessa 2 vinnare, andra plats på 87 cm och tredje på 80 cm, då vi var dom enda som hade fotat våran på 78 cm så kom vi på en 4 plats kan man säga men inget pris för våran del denna gång. Tack för en go tävling Team pike predators!! Och grattis till vinnarna!

Ps: frallan de var på tiden va ?;)

// Barkis

Tävling! Sista rycket!

Kategori: Allmänt

Nu drar vi mot tävlingen sista rycket i Mönsterås! Taggade grabbar har nytt ställe att prova på idag, brukar gå bra när vi provar helt nya ställen ;) uppdatering kommer under dagen!

Simma lugnt! // Barkis!

Länge sedan sist

Kategori: Allmänt

Butiken tar upp mycket av min tid just nu... Men fiskar gör jag absolut! 
 
Så varför inte visa upp lite goa bilder från den senare tiden, kanske inga krokodiler men hugget gav ett minne så då är de ju självklart att fota.
 
TUR ATT NÅGON I BÅTEN ÄR LITE BILDKÅT I ALLA FALL! 
 
 
Totalt över exalterad över wolfcreek s  beten just nu! 
ses 

Mättbräda klar!

Kategori: Allmänt

Nu är mättbrädan som lulle gjort på jobbet klar! Sjukt snygg blev den! Här är lite bilder på den.

//Pontus

söndags fiske

Kategori:

gick ut en sväng för att bara komma ut lite så testade några ställen som fungerat under året och dagen slutade på 5 gäddor! största var en 6kg på 101 cm och den var tagen av mig och det var på tiden då jag haft gädd torka på finare gäddor nu sista tiden...


jakten fortsätter!
/lulle

mätbrädan

Kategori:

blev idag klar med mätvärden jag fixat och designat under en längre tid och nu är den klar så mätdekalen ska på sen ska den invigs nästa helg! blev ruskigt nöjd över resultatet!


jakten under ytan fortsätter!
/lulle


Lördags fisket!

Kategori: Allmänt

Rapport från helgen i lördags då vi var ute men inte så mö att säga om det, perfekt väder, sydlig vind dock lite hård kanske men inget som stoppat oss grumligt i vikarna och molnigt väder hittade 25 pikes men ingen större denna gång som ville vända i båten! Vi hade en finare som var intill och vände vid båten flera gånger både efter mitt och lulles bete! Men men bara kämpa på!
Jakten under ytan fortsätter ;)

// Pontus

Fishing!

Kategori: Allmänt

Imorgon bär det ut te havs och vi hoppas på att nöta fram lite finare pikes! Efter för mycket smått skit!

Simma lugnt! // Barkis!