pikehookers

Fisketävling! Oskarshamn

Kategori:

Dåligt med uppdateringar sista tiden!

Men men så blir det när vi inte fiskar så mö, men i helgen som var så drog vi faktiskt till Oskarshamn för Tävlingen som var där, anordnad av ebfishingteam tror jag dom heter, lite osäker. Men inte så mycket att säga om denna tävling, gick inte allt för bra för oss Vi lyckades plocka 13 gäddor på lördagen med en top på 78 , och faktiskt inga på söndagen, dom vara bara på och slickade på beterna, Vi provade nog allt den dagen kändes det som men icke. Grattis till vinnaren som lyckades plocka en gädda på 97 cm, ingen redig bjässe men endå en vinnande fisk så gratulerar! och man får väl vara lite lycklig, jag vann ju faktiskt en haspel rulle från Abu på utlottningen;)

Jaja men nu funderar vi på att åka ner till Blekinge och prova nästa gång, får se blir eventuellt näst nästa helg, och då ska ni få se på pikes! kommer lite uppdateringar i veckan då vi ska försöka oss på lite å fiske!

simma lugnt // Pontus

eftermiddagsfiske

Kategori:

blev lite fiske igår, pontus plockade upp mig sen stack vi iväg. framme så blev de en promenad sen väl igång så fick pontus en sen gick vi vidare å där drog jag 3 var av en va lite finare.



fin fisk på 6,57 kg

/lulle

Fiskemässan & Fiske

Kategori:

Igår var vi alla i teamet på sportfiskemässan i Jönköping, första gången vi var där faktiskt tro det eller ej men så är det. Innan mässan så åkte vi och hämtade en båtvagn som vi/victor införskaffat oss äntligen!! På mässan sen träffade många gäddprofiler och även bekanta som vi snackade lite med, mycket trevligt var det! Själva mässan kändes mer som en chans för stora butiker runt om i Sverige att sälja gammalt skit för en billig peng.. men en del som var intressant som betesbyggar gatan, det stora akvariet, och alla grymma båtar.Vi köpte oss några beten en real eal, Mouse o en svartzonker mcrubberoch glasögon från leech Så vi var nöjda ändå tycker vi.







Idag 7/4 var jag och Victor och kikade in lite ställen inför rätt väder. Blev också lite fiske på dom ställen det var isfritt var en del ställen där isen hade släppt helt kändes redigt skönt att få nöta och blöta lite Pike, blåste endel så blev lite blöt. Men om en vecka eller 2 så är det nog helt isfritt! Vi är redigt laddade!!! tror det är fler som är det vad man hört och läst!

// Pontus






Båtfix inför premiären!

Kategori:

Idag har vi botten målat båten Lulle och jag sjukt segt men med mö snack om fiske så gick de fort! Även hängt på motorn nu och låst fast den så imorgon. blir det att koppla in alla sladdar och vajrar även ladda batteri och utrusta båten så att den är fit for fight på söndag! då det är dax! äntligen!!

// Pontus barkis



Fiske suget enormt!!

Kategori: Allmänt

Har enormt fiskesug! Snackat med pajk life Johan Kimming igår han sa att han skulle ut idag och locka dom stora madamerna, skitfiske till dom! Han hade lite tips till mig om båtbygget, det tackar jag för. Har även fått rapporten från blekinge och isen börjar släppa där nere har hört rapporter om att Tony Mouse var och provade fisket i måndags och hade plockat en 7kg och 11kg pike och några följen, det gör ju inte att suget blir mindre direkt! Kanske rent av får prova hans beten, får kika på dom på mässan på lördag.

Skitfiske på er alla som är ute idag! // Barkis

Fiskeförbud!!

Kategori:

Ja idag börjar fiske förbudet på gädda och abborre! 1april till sista maj!
Synd att det inte blev något fiske på hemma vatten men så är det vi kan ju inte styra vädret! får vänta på att isen släpper så får man styra norrut eller söderut svårare än så är det inte!! Nu kliar det ordentligt i fingrarna, vill bara ut och köra ett redigt jä*vla gäddpass!

På lördag är det dax för att gå och dregla på mässan, kollar in allt spännande som finns där!