pikehookers

Var är våren?!

Kategori: Allmänt

Ja vart är våren.. ingen som vet men nu är det som sagt härligt väder ute och hoppas isarna spricker upp mer och mer. och inte fryser igen på natten..

jaja, nu kan man i alla fall vara ute och greja med båten lite, jag och Victor var runt igår och letade proppeler till hans motor, då han har lyckats köra av ett blad på hans lilla 5hk motor.. var och kollade bottenfärg till båten men vafan erbjudanden överallt tycker vi men man får bara ha färgen på västkusten?!? vad fan varför i hela friden säljer ni den här då frågar man och alla svarar likadant, vet ej.. man blir ju lite trött på det. Vi var på Baltic och båthuset här i kalmar och kollade igår och bottenfärgen är ju svindyr! Vi får ta oss en funderare på det och se vad som händer.

Fixandet fortsätter // Barkis

Dekaler

Kategori: Allmänt

Nu är det dags att greja med båten, iår ska det bli en redig gäddracer. Ska kolla på dekaler imorgon, ska äver kolla material till den blivande platån som ska bli med luckor och annat skoj! Har även hört att Victor har en liten överraskning som jag hoppas att han skriver om här på bloggen, om inte annat ska jag få honom att göra det!

//Barkis

Fix,Fix och Fix!

Kategori:

Nu när man insett att isen kommer inte spricka upp innan förbudet som börjar den 1april så får man vissa lite kärlek till alla våra grejer vi har. Har smörjt tänger, rullar och även fixat till lite krokar på beterna, men ej klar med allt man vill ju ha något att pilla med när man inte kan fiska!

Hade fint! // Barkis

Ingen tävling innan förbudet!

Kategori:

Riktigt tråkigt att årets tävling blev inställd på grund av isen, men inget vi kan göra åt det, bara planera andra tävlingar att åka på!

Denna bild är för skön! Passar perfekt in på oss gäddfiskare! ;)

// Barkis

Ser inte bra ut!!

Kategori:

Sitter och kollar alla vädersajter jag kan hitta, och vad jag kan döma så ser det tyvärr som att isen kommer att ligga ett bra tag. Någon plusgrad på dagen och sedan minusgrader på natten, det betyder att det eventuellt inte blir något PTC i vår, riktigt tråkigt, vi är så jä*la laddade ju..
Men men, vi har även några andra tävlingar som vi funderar på att dra på.

Vi har i alla fall planerat på att besöka Sportfiskemässan i Jönköping i år så den 6april drar vi ditt och drömmer och dreglar lite över alla grejer man skulle vilja ha!

// Barkis

ytterligare motorfix

Kategori:

hämtade upp pontus på morgonen så åkte vi till garaget för att fixa motorn som jag haft ett par år men krånglat och gått sönder. satt in en fjäder och ska även byta bensinmunstycke och självklart går de knappt att få tag på till min gamla klenod för -78! för övrigt startade motorn och nu är det bara isen som hindrar oss från att komma ut å nöta och lufta jerk prylarna!

/lulle

Motor fix!

Kategori:

Idag har jag grejar lite med båtmotorn! Ska köpa nya tändstift och lite växellådsolja så ska den gå som en spinnande katt! Även gjort lite planer på nytt jerkdäck med lite lådor i och sånt där smidigt så blir att åka och kolla vad det kostar imorgon. Jag och Lulle har även vart på lite hotspots och kollat läget idag och jaa ser isigt ut än så länge hoppas det släpper snart!

Simma lugnt! // Pontus lite gammal växelåds olja som var på tiden att bytas!

Fix & Trix

Kategori:

Nu börjar det närma sig, isen är påväg att släppa och då ska man självklart vara ute på sjön och jag det gröna guldet! Så idag har jag och Lulle grejat med båten, vi har tvättat den lite och så dragit bort lite dekaler som ska ersättars med nya ;) Imorgon blir att smörja båtmotorn och fixa den så den är i toptrim. Nu blir det lite relax i soffan med lite Champions League!

Simma lugnt! // Pontus