pikehookers

PTC avslutat!

Kategori: Allmänt

I helgen som var så var det Pike Tracker challange! Och i fredags så var det kaptensmötet då vi betalade avgiften och gick igenom regler och snackade fiske!, några nya team med denna gång alltid roligt!

Vi gjorde iordning båt och fixade allt som skulle med på lördagens fiske pass , lördagen började 05:00 för oss då var vi ute på sjön och körde stenhårt! Väder och vind kändes perfekt och det kändes som att de kunde bli en bra dag! Morgonen började bra för oss, andra stället vi körde så plockade lulle en gädda på 101cm och så plockade vi några mindre gäddor. Vi körde på och allt gick bra fram till 10-11 tiden, då hade vi plockat en gädda på 86cm och en på 107 cm, en bra början kände vi och körde på fram te 15 tiden då vi var tvugna att lägga ner då vi skulle iväg på annat. Ingen större gädda tagen fisket dog ut vid 11 tiden där och endast några få mindre gäddor på.

Söndagen började 06:00 och vädret kändes som detsamma som lördagen, kunde bli bra , men icke körde fram te 17:00 och vi kämpade stenhårt för att få en gädda på plankan , men icke en gädda över 75cm bara massa små gäddor och redigt frustrerande var det kan jag säga. Vi som hade en sån bra början, vi slutade på en total längd på 294 cm och det räckte absolut inte te någon pall plats. Vinnaren Team Armagäddon vann tävlingen med 395cm deras första ptc tävling bara att gratulera! Redigt kul och trevligt som vanligt när det är ptc! Tack för en go helg!

// Pontus

Kommentarer

  • Anonym säger:

    396 cm fick Armagäddon !

    2013-06-03 | 22:32:35
  • Monica S säger:

    En liten fundering bara, varför har ni alltid solglasögon på er?

    2013-06-05 | 22:31:41

Kommentera inlägget här: