pikehookers

Piketracker challange !!

Kategori: Allmänt

tävlingen började med att vi var inne på AT outdoor och träffade alla teamen och fick vår mätbräda som skulle vara med de kommande dagarna! dagen började med att vi drog ut i våra vatten som vi är uppväxta vid men ack så svårt det
skulle vara, kristallklart vatten, strålande sol och vindstilla hela dagen så efter alla ljusa timmar på lördagen så och ett riktigt envist nötande i grunda vikar och djupkanter uppåt 5m så var 6 små gäddor landade tillslut.

kvällen kom och vi diskuterade igenom fisket och vi beslöt oss för att göra en radikal förändring och bytte fiskeplats på söndagen så vi drog några mil norrut och fisket där blev inte mycket bättre, några fina virvlar men ingen ville upp så en mätbar var landad på söndagen av 6 möjliga! vädret var även här helt katastrofalt vindstilla mer eller mindre hela dagen, kristallklart vatten och strålande sol och denna dag såg vi iallafall några moln!

Ack den som ger sig, jakten under ytan fortsätter och vi tar denna helg som ett bevis på att gäddan har något att säga till om!

skam den som ger sig!

/lulle

Kommentarer


Kommentera inlägget här: